Barnkör


Barnkör S:t Franciskus församling

Barnkören i S:t Franciskus församling vänder sig i första hand till barn i åldrarna 7-12 år. Men undantag, både uppåt och nedåt i åldrarna, förekommer friskt! Vi medverkar i församlingens gudstjänster samt luciatåg och andra firanden och träffas torsdagar kl 18.00 – 18.45. Vi avslutar varje torsdagsträff med en liten fruktstund som församlingen bjuder på.

 

Evenemang under året 2023

6 maj ca kl 12.00 Domkyrkan festdag barn/ungdomskörer

Vi arbetar tätt tillsammans med Pueri Cantores i Sverige vilket betyder att vi i år kommer delta i   den nationella festdagen för körsångare som blir den 6 maj, Katolska Domkyrkan, Stockholm. Då träffas katolska barn- och ungdomskörer i Stockholms stift och sjunger gemensamt under en dag. Repertoaren som används har varje kör i lugn och ro kunnat förbereda hemma i den egna församlingen. Sedan efter repetition sjunger vi tillsamman under en gudstjänst i domkyrkan och vi brukar även bli bjudna på fantastisk mat som frivilliga ordnar till oss som sjunger!

 

Barnkörläger 18-20 augusti

Vi hoppas även att så många deltagare som möjligt av vår barnkör kan delta i Pueri Cantores i barnläger som äger rum i Marielund, Ekerö, den 18-20 augusti.

 

Stiftsvallfärd 2 september

Det kommer även i Pueri Cantores regi ordnas en stiftsvallfärd till Vadstena den 2 september i år och det är roligt ju fler från oss som har möjlighet att följa med dit.

 ________________ 

Alla barn i S:t Franciskus församling hälsas här varmt välkomna till vår barnkör!

Rep. torsdagar kl 18.00 -18-45

 

Ledare: Cecilia Franzén

Cecilia.fanny.franzen@gmail.com